Sâmbata trecuta, la Sala Apollo din Bucuresti s-a desfasurat Campionatul National pe echipe, ultima competitie majora din calendarul Departamentului de Karate SKDUN al Federatiei Române de Arte Martiale pe 2015. CS “Dan Botezatu” Bacau s-a prezentat cu o singura echipa. Una, dar buna! De aur!

In ciuda faptului ca reprezentantele sale, Serena Ciobanu, Miruna Radu si Ana-Maria Rusu, au concurat la o categorie superioara de vârsta, echipa pregatita de Ionut Caseru a cucerit titlul national la kumite mini-cadete 34 kg, imbunatatindu-si, astfel, parcursul de anul trecut, atunci când a obtinut argintul.

“Personal, cred ca dintr-un meci pierdut inveti de doua ori mai mult decât dintr-unul câstigat”, a declarat antrenorul Ionut Caseru, care a adaugat: “Se pare ca finala pierduta in stagiunea precedenta le-a motivat bine pe cele trei sportive pentru ca acum au fost mult mai atente in ultimul meci. Aurul acesta a venit ca o incununare a unui an competitional dificil, dar care ne-a adus satisfactii pe masura.

PUBLICITATE

Miruna si Ana Maria cucerisera medalii de aur la Nationalele Individuale din martie si la Cupa României din luna mai, iar acum a venit rândul Serenei sa confirme”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ