La întrecerile derulate la Zrejanin, în Serbia, băcăuanii antrenați de Adrian Loghin au cucerit 19 titluri de campioni ai lumii

Reușită impresionantă pentru karateka legitimați la CS Știința Bacău. La Campionatul Mondial desfășurat în urmă cu puțin timp, la Zrejanin, în Serbia, sportivii antrenați de Adrian Loghin au adus 25 de medalii României. Dintre acestea, nu mai puțin de 19 sunt din aur: nouă la probele individuale și zece pe echipe. „Este cu adevărat un palmares de excepție, cu atât mai mult cu cât competiția s-a dovedit una foarte puternică, reunind 570 de sportivi din 27 de țări de pe trei continente”, a declarat antrenorul coordonator Adi Loghin, care i-a avut sub comandă sub tricolor pe Radu Todiraș, Vlad Pește, Isabela Lamdeș, Bianca Dumitru, Cristian Mihai și Alexandru Palma. Tehnicianul băcăuan a dat și alte detalii despre Mondialele din Serbia: „Competiția a inclus mai multe probe, repartizate pe nouă suprafețe de luptă, care au fost poziționate în două săli de sport unite de un tunel. Au fost două zile de foc, cu pendulări continue între cele două săli. Probă cu probă, categorie cu categorie s-a trecut prin toate stările emoționale, iar la final, bilanțul a fost, așa cum aminteam, unul deosebit”.

Rezultatele înregistrate la Mondiale de sportivii CS Știința convocați sub tricolor

Radu Todiraș– locul 1 la kata individual seniori, locul 1 la kata echipe seniori masculin, locul 1 la kata echipe seniori mixt.

Vlad Pește– locul 1 la kumite individual Ippon Shobu -80 kg, locul 1 la kumite echipe seniori masculin, locul 2 la kumite echipe seniori mixt.

Isabela Lamdeș– locul 1 la kumite individual Ippon Shobu tineret -58 kg, locul 1 la kumite echipe juniori feminin, locul 1 la kata echipe juniori mixt, locul 2 la kata echipe juniori feminin, locul 3 la kumite juniori mixt.

Bianca Dumitru– locul 1 la kata individual junioare, locul 1 la kumite individual Jiyu Ippon junioare, locul 1 la kumite individual Ippon Shobu junioare -57 kg, locul 1 la kumite individual Sanbon Shobu junioare -57 kg, locul 1 la kumite echipe seniori feminin, locul 1 la kumite echipa juniori feminin, locul 1 la kumite echipe juniori mixt, locul 1 la kata echipe juniori mixt, locul 2 la kata echipe juniori feminin.

Cristian Mihai– locul 1 la kata individual juniori masculin, locul 1 la kumite individual Jyiu Ippon juniori masculin, locul 1 la kata echipe juniori mixt, locul 2 la kumite echipe juniori masculin, locul 3 la kumite echipe juniori mixt.

Alexandru Palma– locul 4 la kumite echipe seniori mixt.

 

 

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE