Un nou succes international pentru CS “Dan Botezatu”. Autor: Cristian Tugui, medaliat cu bronz la recentul Campionat European de Karate SKDUN, care a reunit la Daugavpils, in Letonia, aproximativ 700 de sportivi din 20 de tari.

Tugui, care a fost singurul reprezentant al clubului bacauan CS “Dan Botezatu” si-a adjudecat locul trei in proba de kumite, la juniori -62 kg. “Din motive de ordin personal, nu am putut sa-l insotesc pe Cristian la Europenele din Letonia, insa el a dorit sa-mi demonstreze de ce este posesor al centuri negre la clubul nostru, reusind o frumoasa performanta.

A muncit mult pentru aceasta medalie, o merita din plin, cu atât mai mulu cu cât a participat la competitie fara ca eu sa stau in spatele lui per tatami, asa cum fac de ani de zile”, a declarat antrenorul lui Cristian Tugui, Ionut Caseru.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ