CS Sakura Onesti a tinut steagul sus la Campionatul National de karate pentru copii, desfasurat week-end-ul trecut, la Brasov, in organizarea Federatiei Române de Karate WKC. La startul competitiei s-au aliniat 565 de copii (record) cu vârste curprinse intre 7 si 14 ani, legitimati la 45 de cluburi din intreaga tara.

Gratie parcursului foarte bun realizat de lotul alcatuit din Maria Alupei, Ioana Giurgiu, Rares Avram, Gabriel Georgescu, Rares Popa, Octavian Susanu, Andreea Colpos, Tudor Popescu Potarca, Matia Alupei, Mihai Nicula, Teodora Alupei, Anca Simion, Bianca Rosu, Mihaela Fodolica, Sakura a ocupat locul 3 in clasamentul general pe echipe. Totodata, in plan individual, karateka pregatiti de sensei Florin Ionita si-au adjudecat sase medalii de aur, trei medalii de argint si trei de bronz.
Rezultatele inregistrate de sportivii onesteni:

Rares Avram- campion national kumite 9- 10 ani (73 de sportivi participanti) si locul 2 kihon 9-10 ani.
Matia Alupei- campion national kumite 11-12 ani (52 sportivi in categorie).
Anca Simion- campioana nationala kumite 11 -12 ani (5 meciuri disputate)
Bianca Rosu – campioana nationala kumite 13-14 ani (sase meciuri câstigate)
Matia Alupei, Rares Avram, Mihai Nicula – campioni nationali kumite 11-12 ani (12 echipe participante la aceasta categorie)
Teodora Alupei, Bianca Rosu, Anca Simion- campioane nationale kumite fete 13-14 ani
Ioana Giurgiu – locul 2 kumite fete 9-10 ani
Rares Popa- locul 2 kata 11-12 ani
Tudor Poatrca – locul 3 kata 11-12 ani (centurile galbena si portocalie)
Octavian Susanu- locul 3 kata 11-12 ani (centura verde- maro)
Mihai Necula – locul 3 kumite baieti 11-12 ani


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ