Sâmbata trecuta, CS “Dan Botezatu” Bacau a participat la Campionatul National de karate Wado Kai, competitie desfasurata la Voluntari, sub egida Federatiei Române de Arte Martiale.

Bacauanii au obtinut trei medali: una de aur, una de argint si una de bronz. Cristian Tugui a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului la kumite individual juniori -65 kg, Ionut Caseru a obtinut locul doi la kumite individual seniori -65 kg, in timp ce Robert Babei s-a clasat al treilea la kumite individual seniori A80 kg.

“Medaliile le dedicam mentorului nostru, Dan Botezatu. Cu doar doua zile inainte de concurs, am comemorat sapte ani de la trecerea in nefiinta a celui supranumit Ingerul cu centura neagra.

De altfel, in pauza dintre probele de kata si cel de kumite, shihan Frederico Tavares, presedintele Wado Kai, a tinut un moment de reculegere pentru sensei Botezatu, motiv pentru care elevii mei si-au dorit si mai mult obtinerea unor medalii. Sper ca Dan este mândru de noi”, a declarat Ionut Caseru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ