La finalul saptamânii trecute, sala “Apollo” din Bucuresti a gazduit ultima competitie interna oficiala din calendarul SKDUN: Campionatul National de Karate pe Echipe. CS Stiinta Bacau a fost reprezentata de 11 sportivi care au concurat la kumite, la categoriile lor de vârsta si de greutate.

Bacauanii si-au trecut in cont sase medalii, dintre care doua de aur: la Seniori, masculin A70 kg si la Tineret mixt. Interesant este faptul ca echipa bacauana care a concurat la Tineret mixt a avut un sportiv in minus, ceea ce a insemnat, inca din start, un meci pierdut.

“In ciuda acestui handicap, baietii au reusit sa cucereasca aurul la Tineret mixt, ceea ce constituie o performanta remarcabila. Totodata, as vrea sa mentionez si faptul ca toate echipele pe care le-am introdus in competitie au urcat pe podium”, a declarat antrenorul CS Stiinta, Adrian Loghin, care a facut si un scurt bilant la final de 2014:

“Si acest an competitional a fost unul reusit, cu titluri nationale, europene si mondiale. Consider ca daca am fi putut conta pe efectivul complet la fiecare competitie, rezultatele ar fi fost si mai bune, insa l-as mânia pe Dumnezeu daca nu m-as declara multumit de evolutia sportivilor nostri”.

Iata rezultatele obtinute de CS Stiinta la Campionatul National pe Echipe SKDUN:

Locul 1: Tineret mixt (Alexandru Palma, Ady Romeo Mazere, Cristian Popescu, Elena Ciosu) si Seniori masculin A70 kg (Alexandru Palma, Robert Giurgea, Adrian Loghin).
Locul 2: Tineret masculin -65 kg (Cristian Popescu, Rares Anitei, Codrin Bulai) si Tineret masculin A65 kg (Alexandru Mazere, Ady Romeo Mazere, Robert Stan).
Locul 3: Senioare feminin (Elena Ciosu, Madalina Panfil, Alexandra Ciuperca) si Seniori mixt (Alexandra Ciuperca, Madalina Panfil, Alexandru Palma, Robert Giurgea, Adrian Loghin).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ