Prima competitie a anului a adus si primele rezultate importante pentru karateka de la CS “Dan Botezatu”. La Nationalele SKDUN gazduite weekendul trecut de Sala “Apollo” din Capitala, sapte din cei cinci sportivi antrenati de Ionut Caseru au luptat in finale, insumând o medalie de aur si patru de argint.

Astfel, la copii 3, Darius Robu-Lungu a cucerit titlul national la 35 kg, in timp ce Radu Miruna si Serena Radu au obtinut argintul la categoriile de greutate 32 kg, respectiv 42 kg. La seniori, Robert Babei s-a laureat vice-campion la 85 kg, la fel ca si Ionut Caseru, care a dat un bun exemplu si ca sportiv, trecându-si in cont argintul la 65 kg.

“Darius a revenit in prim-plan, confirmând bronzul de la Mondialele din Serbia, de anul trecut. Serena si Miruna au ajuns in finala datorita unor tehnici frumoase de picior la nivel jodan, iar Ana Maria Rusu a ratat de putin podiumul la kata, unde s-a calasat pe locul patru”, a “radiografiat” Ionut Caseru bilantul de la Nationale. Antrenorul CS “Dan Botezatu” a precizat ca “mai este mult de lucru pâna sa pot spune ca sunt multumit”, dar a admis ca rezultatele de la Nationale sunt datatoare de sperante in perspectiva Europenelor de la Nurnberg, din luna aprilie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ