Desfasurat week-end-ul trecut la Cheile Gradistei, Campionatul National de Karate Shotokan ESKU a reunit la start peste 400 de sportivi de la 30 de cluburi din tara. Clubul Dinamic Bacau (antrenori Liliana Adochitei si Alexandru Hoborici) a participat cu 19 sportivi si a obtinut 12 medalii.
La Kata, Stefan Tiron (8 ani), locul I; Damian Gârbea (8 ani), locul II si Maria Bejan (juniori), locul III.

La Kumite, Alecsya Munteanu (Copii 3) si George Braescu (minicadeti), locul I; Elena Dascalu (Copii 3), locul II; Damian Gârbea (Copii 2), Stefan Tiron (Copii 2), Radu Bostan (Cadeti), Ariana Serban (Copii3), Maria Bejan (juniori) si Diana Moraru (juniori) s-au clasat pe III.

„ A fost o competitie foarte grea, iar sportivii de la Clubul Dinamic au demonstrat ca sunt bine pregatiti, chiar daca nu toti au obtinut rezultate. Unii au avut si multi concurenti, grupele fiind chiar de peste 30 de sportivi”, a declarat sensei Liliana Adochitei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ