Clubul de karate “Dinamic” Bacau si-a facut un debut stralucit pe plan international. Gruparea condusa de prof. Liliana Adochitei a participat, la finalul saptamânii trecute, la Oradea, la cea de-a XIV-a editie a Campionatului International “Ziua Sportului”, organizat de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Comisia Nationala de Karate si Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar si Primaria Oradea.

La startul competitiei s-au prezentat 316 sportivi de la 52 de cluburi din Ucraina, Slovacia, Serbia, Croatia, Ungaria si România. “Dinamic” a participat cu 13 karateka (Elena Dascalu, Alecsya Munteanu, Ioana Tantos, Stefana Ilie, Sorina Canelea, Maria Bejan, Roxana Galan, Tudor Galan, Alexandru Petrila, Alessio Merlusca, Razvan Bulancea, George Braescu, Radu Bostan) si a cucerit 14 medalii: una de aur, una de argint si 12 de bronz.

“Pentru noi, «Ziua Campionilor» a fost o mare provocare, careia i-am facut fata cu brio. Trebuie remarcat parcursul Roxanei Galan, care, la 36 de ani, a gasit forta si curajul de a se confrunta pe tatami cu adversare mult mai tinere, dar si mult mai experimentate, de 18-20 de ani si cu un palmares de invidiat. Chiar daca nu au obtinut nicio medalie, Razvan Bulancea si Radu Bostan merita toate laudele deoarece au avut un comportament excelent”, a declarat sensei Adochitei.

PUBLICITATE

Iata rezultatele inregistrate de bacauanii de la “Dinamic” in cadrul “Zilei Campionilor”:

Kumite individual: Alecsya Munteanu- locul 1; Ioana Tantos- locul 2; George Braescu, Alexandru Petrila, Roxana Galan, Sorina Canelea, Alessio Merlusca, Elena Dascalu- locul 3.

Kata individual: Alecsya Munteanu, George Braescu si Maria Bejan- locul 3.

Kumite pe echipe: trei locuri 3. Cele trei echipe medaliate cu bronz de la “Dinamic” au fost alcatuite din: Alecsya Munteanu, Elena Dascalu, Ioana Tantos, respectiv Maria Bejan, Sorina Canelea, Stefana Ilie si Tudor Galan, George Braescu, Alessio Merlusca.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ