13 iunie 2024
SportKarate/ „Brașov Cup”: ACS Karate Tradițional Initio Bacău, 12 medalii la Sfântu Gheorghe

Karate/ „Brașov Cup”: ACS Karate Tradițional Initio Bacău, 12 medalii la Sfântu Gheorghe

De acum se știe: dacă e „Brașov Cup” e… Sfântu Gheorghe. Și musai ACS Karate Tradițional Initio Bacău! La fel ca în anii precedenți, și în 2023 „Sepsi Arena” din Sfântu Gheorghe s-a dovedit o gazdă bună pentru „Brașov Cup” la karate fudokan. Ajunsă la a cincea ediție, competiția organizată EnergyFit Karate Brașov (sensei Cătălin Petrea), Fudokan România și Colegiul Național „Johannes Honterus” a reunit, zilele trecute, 256 sportivi de la 17 cluburi România și Italia.

De pe lista de participanți nu putea lipsi ACS Karate Tradițional Initio Bacău, gruparea antrenată de Sorin Aștefănoaei și Francisc Totu deplasând la Sfântu-Gheorghe șase sportivi care au totalizat 12 medalii.

În clasamentul general pe cluburi, întâietate a avut Kami Do București, cu 644 de puncte, Initio Bacău poziționându-se pe locul 11, cu 113 puncte, 18 în plus față de italienii de la A.I.KA.F. „Pentru noi sunt rezultate bune și dătătoare de speranțe, care confirmă implicarea sportivilor în procesul de antrenament și dorința lor de a performa în competiții”, a declarat sensei Sorin Aștefănoaei, care privește deja spre cea mai importantă provocare a anului, programată în această lună, la Belgrad: Campionatele Mondiale.Rezultatele ACS Karate Tradițional Initio Bacău la „Brașov Cup”

David Senteș, categoria copii 10-11 ani: locul 2 kata individual, locul 3 kihon kumite.

Ana Maria Brașoveanu, cadete 14 ani: locul 3 kumite.

Alexandru Ștefan Vasilică, cadeți 14 ani: locul 2 fukugo, locul 3 kata individual.

Darius Mihăiță Gherasim, cadeți 14 ani: locul 3 kata individual.

Georgiana Andreea Teletin, junioare 16-17 ani: locul 1 kata individual, locul 1 kumite, locul 1 fukugo.

Maria Teodora Rebegea, junioare 16-17 ani: locul 1 kumite sport, locul 2 kumite, locul 3 fukugo.

 

 spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri