Postul de televiziune Kanal D apreciază că Bacăul are cel mai urât pom de Crăciun din țară, pomul festiv adus în centrul orașului devenind ținta ironiilor.

Într-o relatare difuzată în timpul programului de știri, postul tv afirmă că autorităţile din Bacău au început să îmbrace oraşul în straie de sărbătoare, dar nu oricum, ci cu un brad..de tot râsul. „Pomul festiv sărăcăcios şi ofilit a devenit ţinta ironiilor pe reţelele de socializare. Bradul a costat doar 7 mii de lei, asta în condiţiile în care primăria a cerut peste un milion de lei pentru sărbători”, spune Kanal D.

Mult așteptatul brad de Crăciun, o reală dezamăgire

„Ofllit, cu crengi sărăcăcioase, lăsate şi rupte şi coroană pleşuvă. Aşa arată mult așteptatul brad de Crăciun amplasat în Piața tricolorul, din Bacău. Pomul festiv de tot râsul a stârnit un val de ironii in mediul online”, se mai arată în materialul postului tv.

Dezamăgiţi, oamenii au făcut haz de necaz.

„Ce brad e ăsta, așa chel și lăsat?!”

„În condițiile astea, nu apucă primăria să orneze bradul pe 5 Decembrie.”

„Până duminică rămâne doar scheletul…”

Conform Kanal D, anul trecut, autoritatile au luat un brad artificial, în valoare de 33.000 lei, insa pomul de anul acesta a costat doar 7.000 de lei. Asta in conditiile in care primaria a cerut 1.52 milioane de lei pentru ornarea oraşului şi petrecerile de Crăciun şi Revelion.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE