Sportivii de la SCM-Judo Club Royal Bacau pregatiti de prof. Aurel Chelariu au participat weekend-ul trecut la doua competitii importante de la care s-au intors cu rezultate remarcabile. Sâmbata, 31 octombrie, s-a desfasurat la Sala Polivalenta din Iasi „Memorialul Marius Maftei”, turneu international organizat de CSS Unirea Iasi, competitie care s-a adresat categoriilor de vârsta U 10, 12, 14 ani masculin si feminin, la care au participat 27 de cluburi din România si Republica Moldova.

Au fost inmânate diplome de participare si fanioane delegatiilor echipelor participante, iar sportivii clasificati pe locurile I-III au primit diplome si medalii. De la SCM-J.C.Royal Bacau au participat 10 sportivi si au obtinut urmatoarele rezultate: Miruna Vultur, locul I la 26 kg U 10; Rares Gârmacea, locul I la 50 kg U 12; Andreea Dobota, locul III la 32 kg U 12, Robert Miron, locul III la 42 kg U 12; Stefano Dumitru, locul III la 50 kg U 12 si Stefan Moisei, locul III la 60 kg U 14.

Dupa terminarea concursului de la Iasi o parte din sportivi s-au intors acasa insotiti de parintii lor, iar ceilalti au plecat la Turneul International din Republica Moldova, dotat cu Cupa „Memorialul V. Tabarcea”, unde au participat 17 echipe din Republica Moldova, Ucraina si România. De la acest concurs sportivii bacauani s-au intors cu urmatoarele rezultate: Stefan Buga, locul II la 21 kg U 10 ; Andrei Buga, locul II la 30 kg U 10 ; Robert Miron, locul II la 42 kg U12 ; Stefan Cremene, locul III la 50 kg U 14 si Cosmin Tamba, locul III la 76 kg U 16.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ