Cei buni stau intotdeauna printre cei mai buni. A dovedit-o si turneul international “Aurel Câmpeanu”, desfasurat weekend-ul trecut, la Focsani, la care judoka de la SCM -Palatul Copiilor Bacau au avut posibilitatea sa-l cunoasca pe fostul campion mondial si olimpic, grecul Ilias Iliadis, dar si pe ambasadorii României in judo: Alina Dumitru, Adrian Croitoru si Daniel Natea. Sportivii antrenati de Dorin Cruceanu s-au situat la inaltimea momentului, cucerind o medalie de aur prin David Cioineag, un argint prin Alyia Dospinescu si un bronz prin Kimberley Ungureanu.

Aproape de o prezenta pe podium s-a aflat si Andreea Radu, care a suferit, insa, o accidentare ce a pozitionat-o in final pe locul al cincilea.

“A fost o competitie de succes, marea preocupare a celor peste 400 de sportivi fiind sa obtina un autograf de la campionul olimpic, mondial si european- legenda Greciei, Ilias Iliadis, care a ridicat, pur si simplu, sala in picioare. Ma bucur ca am participat la aceasta competitie internationala la care au fost prezenti si nume de rezonanta ale judo-ului românesc: Alina Dumitru, Adrian Croitoru si Daniel Natea”, a declarat antrenorul SCM- Palatul Copiilor, Dorin Cruceanu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ