Bacaul are un nou campion balcanic. Stefan Cremene (foto dreapta, SCM Bacau) a cucerit medalia de aur la Bacaniada de judo Under 15 desfasurata in perioada 24-26 iunie, la Skopje, in Macedonia, adjudecându-si intrecerile categoriei de greutate 55 kg. Celalalt reprezentant al SCM Bacau la Balcaniada din Macedonia, George Cretu a ocupat locul 7 la 73 kg.

Cei doi sportivi au facut deplasarea la Skopje alaturi de parintii lor deoarece Balcaniada a coincis cu finala Nationalelor U10 si U11 de la Timisoara, acolo unde cei mai mici judoka ai JC Royal au fost insotiti de antrenorul Aurel Chelariu.

La U11, JC Royal si-a trecut in palmares doua titluri nationale prin Miruna Vultur (29 kg) si Andrei Buga (34 kg), un bronz prin Stefan Buga (24 kg) si un loc 7 prin Brian Herghelegiu la 30 kg. La finalele U10, desfasurate duminica, JC Royal a cucerit un nou titlu national, prin Dragos Cremene (34 kg), Eduard Benchea si Radu Nistor ocupând locul 7 la categoria 30 kg.

“Rezultatele sunt foarte bune. De specificat ca la Nationalele pentru cei mai mici, unde etapele de calificare se fac pe Euroregiuni, la finale participa primii patru sportivi la fiecare categorie de greutate. In acest caz, fiecare judoka prezent in finala are de sustinut cinci meciuri”, a precizat antrenorul Aurel Chelariu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ