Sâmbata, Sala Polivalenta din Iasi a gazduit etapa de Euroregiune la judo pentru categoriile de vârsta Under 11 si Under 13, masculin si feminin.

Competitia a reunit pe spatiile de lupta 80 de sportivi care au avut ca obiectiv clasarea in primii patru la categoria lor de greutate pentru a-si asigura astfel prezenta la finala Nationalelor ce se vor disputa la Baia Mare, in perioada 17-19 iunie.

La etapa de Euroregiune din Copou, SCM Bacau a participat cu cinci judoka, toti cinci ocupând locul intâi. Iata cei cinci câstigatori de etapa pregatiti de profesorul Aurel Chelariu: Marcus Herghelegiu 38 kg U12, Stefano Dumitru 55 kg U12, Rares Vultur 30 kg U13, Andreea Drobota 36 kg U13, Rares Gârmacea 55 kg U13.

PUBLICITATE

Pe data de 11 iunie, la Vaslui este programata etapa de Euroregiune pentru categoriile de vârsta U10 si U11, masculin si feminin.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ