La sfârsitul saptamânii trecute, la Focsani s-a desfasurat Memorialul “Aurel Câmpeanu” la judo, competitie internationala care a reunit la start peste 400 de sportivi.

Palatul Copiilor Bacau a cucerit doua medalii de bronz prin Andreea Radu (32 kg, U12) si Kimberley Ungureanu (52 kg, U12), trecându-si in cont si doua locuri 5, prin David Cioineag (46 kg, U12) si Codrin Nedita (73 kg, U18).

“A fost o competitie foarte bine organizata, cu multe cluburi participante. As vrea sa remarc prestatia foarte buna a Andreei Cavaleru si a lui Mihaita Varvaroi, in conditiile in care s-au luptat cu adversari mai mari ca vârsta.

Pentru noi va urma o perioada de foc, cu trei competitii in urmatoarele trei saptamâni, la Gura Humorului, Bacau si Târgu-Secuiesc”, a declarat antrenorul bacauan Dorin Cruceanu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ