Editia din acest an a turneului international de judo “Memorialului Aurel Câmpeanu” desfasurata in urma cu o saptamâna, la Focsani, i-a avut ca protagonisti pe sportivii de la SCM JC Royal Bacau, pregatiti de prof. Aurel Chelariu.

Concursul a reunit 360 de sportivi legitimati la 38 de cluburi din Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Republica Moldova si România, care s-au intrecut la trei categorii de vârsta (U12, 14 si 16), cu noua categorii de greutate fiecare.

La Under 21 a fost o singura categorie de greutate, Open, adjudecata de catre Mircea Croitoru (SCM Bacau), care a intrat si in posesia premiului financiar pus la bataie de organizatori, in valoare de 250 de euro. Totodata, in ierarhia generala pe echipe, intocmita in baza rezultatelor individuale, SCM/ JC Royal Bacau s-a situat pe locul secund, dupa gazdele de la LPS/ CSS Focsani. “A fost ca o adevarata finala de campionat”, a declarat prof. Aurel Chelariu.

Rezultatele inregistrate de SCM/ JC Royal Bacau la U12, 14 si 16:

Locul 1: George Cimbru (38 kg, U12), Stefan Cremene (42 kg, U 14), George Cretu (55 kg, U14), Mircea Croitoru (A100 kg, U21)

Locul 2: Antonio Herciu (46 kg, U16), Rares Irimescu (55 kg, U14).

Locul 3: Stefano Dumitru (46 kg, U12), Stefan Moisei (50 kg, U12), Ionut Puscasu (60 kg, U16), Alexandru Burca (66 kg, U16).

Locul 5: Leonard Benchea (73 kg, U16).

La finalul acestei saptamâni, pe 5 si 6 decembrie, Sala de Atletism din Bacau va gazdui turneul international de judo “Cupa 1 Decembrie”, in organizarea DJTS, AJJ Bacau si JC Royal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ