SCM Bacau si-a trecut in palmares un nou titlu national. De data aceasta la judo Ne-waza (lupta la sol), prin Dragos Prosie. La finala Campionatului National rezervata categoriilor U12, U14 si U16, desfasurata weekendul trecut, la Drobeta Turnu Severin, Prosie si-a adjudecat aurul la categoria 73 kg, U16. La respectiva competitie, SCM Bacau l-a avut ca reprezentant, la aceeasi categorie de vârsta si de greutate, pe Leonard Benchea, care nu a reusit, insa, sa prinda podiumul.

In aceeasi perioada cu Nationalele de la Drobeta Turnu Severin, profesorul Aurel Chelariu s-a deplasat cu o parte din sportivii SCM Bacau si cu micutii judoka de la JC Royal la traditionalul turneu international de la Sângerei, din Republica Moldova.

Desi au concurat cu adversari mai mari ca vârsta, bacauanii au facut o figura frumoasa, bifând trei prezente pe podium prin Stefan Buga, locul 1 la 24 kg, George Cretu, locul 2 la A55 kg si Marcus Herghelegiu, locul 3 la 38 kg. Cadrul rezultatelor a fost completat cu trei locuri 5 prin Rares Galea, la 24 kg, Radu Nistor, la 30 kg si Andrei Buga, la 34 kg. “La acest turneu au fost prezenti nu mai putin de 380 de sportivi din România, Ucraina si Republica Moldova, la fiecare categorie concurând 30-40 de judoka”, a precizat antrenorul bacauan Aurel Chelariu.

PUBLICITATE

La finalul saptamânii viitoare, SCM Bacau va participa cu un numar de sapte sportivi la finala Campionatului National de judo Ne-Waza pentru categoriile de vârsta U11, 13 si U15. Initial, competitia fusese programata in Bacu, insa lipsa unei sali cu tribune a facut ca si aceasta finala a Nationalelor sa se desfasoare la Drobeta Turnu-Severin.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ