La finalul saptamânii trecute, la Arad, s-a desfasurat finala Campionatului National de judo Under 13 indivudual si echipe Euroregiuni. La individual, SCM Judo Club Royal Bacau a obtinut medalia de bronz la 34 kg prin Stefan Cremene, in timp ce in concursul pe echipe la Euroregiuni, sportivii pregatiti de prof. Aurel Chelariu au cucerit argintul. Euroregiunea Nord-Est (1) a fost alcatuita din sportivi de la SCM JC Royal Bacau, CSS Unirea Iasi si CSS Gura Humorului. Rezultatele inregistrate de echipa Euroregiunii Nord-Est : 6-1 cu Euroregiunea Sud-Vest, 5-2 cu Euroregiunea Centru, 4-3 cu Euroregiunea Sud-Est si 3-4 in finala competitiei, cu Euregiunea Sud.

In acest week-end, SCM JC Royal Bacau va avea un reprezentant la Campionatele Balcanice U15 de la Tekirdag, din Turcia. Este vorba de medaliatul cu aur la 50 kg din acest an, Cosmin Tamba, care va fi insotit de antrenorul Aurel Chelariu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ