La finalul saptamânii trecute, Sala Sporturilor din Drobeta Turnu Severin a gazduit finala Campionatului National de judo Under 16. Pe cele trei suprafete de lupta s-au reunit 450 de sportivi, care s-au intrecut in doua reuniuni.

SCM Bacau, grupare pregatita de prof. Aurel Chelariu s-a prezentat cu sapte judoka, doi dintre acestia urcând pe podiumul de premiere. La categoria 55 kilograme, Stefan Cremene a cucerit bronzul, in timp ce la 66 kg, Dragos Prosie si-a trecut in palmares o medalie de aceeasi valoare. Un al treilea sportiv legitimat la SCM Bacau s-a clasat pe locul 5: George Cretu, la 73 kg.

De notat faptul ca Stefan Cremene si George Cretu sunt nascuti in anul 2002, in timp ce Dragos Prosie e nascut in 2001. In concursul pe echipe InterEuroRegiuni, SCM Bacau a participat in colaborare cu CSS Unirea Iasi si LPS Roman. Echipa Nord-Est a pierdut cu 4-3 cele doua meciuri cu Euroregiunea Centru si EuroregiuneaNord-Vest.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ