Un nou obiectiv atins pentru sectia de judo de la Palatul Copiilor Bacau coordonata de profesorul Dorin Cruceanu. In urma etapei de Euroregiune desfasurata la finalul saptamânii trecute, la Sala de Atletism, sportivii bacauani si-au asigurat calificarea in finala Nationalelor U14 programate la mijlocul lunii aprilie, la Miercurea Ciuc.

“Intr-adevar, un prim obiectiv a fost realizat. Acum, speram sa ne intoarcem cu maximum de medalii de la finala de la Miercurea Ciuc”, a declarat Dorin Cruceanu. La etapa de Euroregiune, Andreea Radu si Kimberley Ungureanu au ocupat locul intâi, Alyia Dospinescu s-a clasat a doua, in timp ce David Cioineag s-a pozitionat al treilea.

Alti doi judoka de la Palatul Copiilor s-au clasat pe lpcul 5: Raul Petraru si Catalin Rosu. In paralel cu etapa de Euroregiune s-a desfasurat si Cupa Martisorul, la care elevii lui Dorin Cruceanu au facut meciuri bune, depasind cu brio si handicapul de vârsta. “Multi dintre copiii nostri au avut evolutii laudabile, chiar daca, fiind nascuti in 2008, au fost nevoiti sa lupte cu adversari de 2006 si 2007”, a precizat profesorul Cruceanu.

PUBLICITATE

Iata rezultatele obtinute de Palatul Copiilor la Cupa Martisorul:

Locul 1: Kimberley Ungureanu (U15, 52 kg).
Locul 2: Andreea Radu (U15, 52 kg) si Tudor Nedelcu (U12, 34 kg).
Locul 3: Isabela Parciu (U11, 22 kg), Roxana Radu (U11, 22 kg), Ender Dospinescu (U12, 42 kg) si Stefan Sandor (U12, 55 kg).
Locul 5: Andreea Cavaleru (U12, 36 kg).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ