Punct final pentru judoka pregatiti de prof. Dorin Cruceanu la Palatul Copiilor Bacau. La finalul saptamânii trecute, Palatul Copiilor a participat la ultima competitie a anului, Cupa “Stânca Soimilor”, de la Baile Tusnad, unde a cucerit un numar de zece medalii.

“Intreg anul 2015 ne-a adus rezultate exceptionale din partea unor copii de exceptie care au in spate niste parinti deosebiti”, a declarat antrenorul Dorin Cruceanu, care priveste deja spre 2016: “Speram ca anul viitor sa inmultim cele patru medalii la Campionatele Nationale câstigate de Kimberley Ungureanu, David Cioineag, Andreea Radu si Sergiu Buzduga si sunt convins ca daca vom munci ca si pâna acum, dorinta noastra se va implini”.

Rezultatele obinute de Palatul Copiilor Bacau la Cupa “Stnca Soimilor”:

PUBLICITATE

Locul 1: Isabela Parciu, an de nastere 2008 si Alyia Dospinescu 40 kg, U12.

Locul 2: Alexandru Dogaru, 50 kg, 2007.

Locul 3: Yustin Marian 20 kg, 2008; Andrei Maticiuc 22 kg, 2007, Tudor Varvaroi 38 kg, U10; Sergiu Buzduga A50 kg, U10; Ender Dospinescu 42 kg, U10; Andreea Cavaleru 36 kg, U12; Mihaita Varvaroi 55 kg, U12.

Locul 5: Mark Sandor si Tudor Nedelcu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ