25 mai 2024
SportJudo/ „Cupa Ovidenia”: CSM Bacău- JC Royal, locul 1 pe echipe

Judo/ „Cupa Ovidenia”: CSM Bacău- JC Royal, locul 1 pe echipe

Sub titulatura „Judo- Sport și Educație”, prima ediție a turneului internațional de judo „Cupa Ovidenia” a reunit sâmbătă, la Bacău, 388 de sportivi de la 27 de cluburi. CSM Bacău- JC Royal a obținut locul 1 pe echipe, cei 25 de sportivi antrenați de Aurel Chelariu și Simona Aruș totalizând 19 medalii: cinci de aur, trei de argint și 11 de bronz.

„Cei mai mici judoka prezenți pe tatami, unii dintre ei pentru prima dată, au făcut deliciul competiției. Cei mai mari ca vârstă au ridicat mai sus ștacheta, permițând cucerirea primului loc în întrecerea pe echipe”, a subliniat antrenorul băcăuan Aurel Chelariu.

La Under 6 (ani de naștere 2017-2018), Ștefan Pisticiuc a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, în timp ce colegii săi de club Dragoș Țăranu și Briana Robu s-au clasat pe locul 3. La U 8, Alexandru Nedelcu a luat aurul, Darius Simion și Sofia Barbu argintul, iar Andrei Andronic și Tudor Grosu, bronzul. La U10, băcăuanii au contabilizat cinci prezențe pe podium, Ovidiu Stanciu ocupând prima poziție, Matei Niga și Alexandra Galea locul 2, în timp ce pe 3 au venit Adela Țăranu și Davide Cojan.La categoriile mai mari de vârstă, Cristian Prisacariu și Dragoș Nistor au cucerit aurul, iar Delia Podaru, Camelia Iosub, Carmen Ignat și Matei Antonoaiei medaliile de bronz. În fine, bilanțul celor de la CSM- JC Royal a fost completat cu șase locuri 5 obținute de David Zaharia, Yanis Ceomârtan, Dragoș Barbu, Șerban Grama, Vladimir Dolganciu și Emanuel Ciubotaru.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri