14 aprilie 2024
SportJudo/ Cupa „Onești”: Mai e până la vacanță

Judo/ Cupa „Onești”: Mai e până la vacanță

Competiții la foc automat pentru judoka antrenați la CSM Bacău de Dorin Cruceanu. 20 dintre aceștia au participat, recent, la cea de-a zecea ediție a Cupei „Onești” derulată pe municipiul de pe Trotuș. „CSMeii” au cucerit opt medalii, dintre care două de aur prin Ana Lucia Patea și Roxana Radu, una de argint, prin Denisa Ursache și cinci de bronz, adjudecate de Ariana Nichituș, Mălina Lupu, Angelina Ofileanu, Mădălina Hriscu și Tudor Varvaroi.

Inventarul rezultatelor a fost completat cu două locuri 5 obținute de Alexandru Popovici și Rebeca Bejan. Pe lângă competiția în sine, Cupa „Onești” a inclus și un stagiu de pregătire alături de dublul medaliat olimpic în 1996 si 2000, italianul Girolamo Giovinazzo.

„A fost o competiție reusită si un stagiu de bun augur”, a sintetizat Dorin Cruceanu, ai cărui sportivi nu-și pun încă judogi-urile în cui. Până să vină vacanța, „CSMeii” își continuă seria participărilor competiționale la Festivalul de judo de la Bucuresti, apoi la turneele de la Ploiești și Iași.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri