Start de sezon fast pentru judoka de la SCM- JC Royal Bacau. Weekendul trecut, sportivii pregatiti de prof. Aurel Chelariu au participat la turneul international de judo Cupa “Muresul” de la Târgu-Mures.

In ciuda concurentei acerbe (626 de sportivi de la 47 de cluburi din Bulgaria, Slovenia, Ungaria, Republica Moldova si România, care s-au intrecut la cateoriile de vârsta U10, U12 si U14), SCM- HC Royal si-a trecut in cont sapte medalii, dintre care doua de aur si cinci de bronz.

Pe cea mai inalta treapta a podiumului au urcat Miruna Vultur (categoria 26 kg) si Stefan Buga (21 kg), ambii la U10, in timp ce medalii de bronz au cucerit: Dragos Cremene (27 kg, U10), Andrei Buga (30 kg, U10), Andreea Drobota (32 kg, U12), Robert Miron (42 kg, U12) si Rares Gârmacea (50 kg, U12). Alti trei bacauani au ocupat locul 5: Stefano Dumitru (50 kg, U12), Stefan Cremene (55 kg, U12) si Andrei Ursu (A73 kg, U12).

PUBLICITATE

Tot la finalul saptamânii trecute, doi reprezentanti ai SCM- JC Royal au participat la concursul international de judo Cupa “Martonffi Janos”, de la Vlahita (judetul Harghita). Raymond Benchea a obtinut argintul la 27 kg, U8, in timp ce Eduard Benche s-a situat al cincilea la 30 kg.

Seria concursurilor continua, sâmbata, 31 octombrie, SCM -JC Royal Bacau urmând sa participe la Memorialul “Marius Maftei” de la Iasi, pentru ca duminica, 1 noiembrie, sa ia startul la turneul international Memorialul “Vasile Tabarcea” de la Sângerei, in Republica Moldova.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ