20 aprilie 2024
SportJudo/ Cupa „Miado”: SCM- Palatul Copiilor Bacău, din nou la înălțime

Judo/ Cupa „Miado”: SCM- Palatul Copiilor Bacău, din nou la înălțime

Judoka pregătiți de profesorul Constantin Manole la Sport Club Municipal Bacău și la Palatul Copiilor nu au rău de înălțime. Prin urmare, ei continuă să urce cu regularitate pe podium la turneele naționale și internaționale. Așa au făcut-o și la Cupa „Miado”, derulată zilele trecute, la Sibiu.

Ajunsă la cea de-a șasea ediție, competiția sibiană a reunit pe spațiile de luptă peste 700 de sportivi de la cluburi din țară și din Republica Moldova care s-au înfruntat la categoriile U12, U14 și U16, masculin și feminin. În ciuda faptului că nivelul a fost unul ridicat, Cupa „Miado” rivalizând din punct de vedere valoric cu o ediție de Campionat Național, judoka SCM- PC Bacău au ieșit la rampă, cucerind nu mai puțin de șapte medalii: trei de aur, două de argint și două de bronz.

„Rezultatele sunt, într-adevăr, foarte bune, iar ele reflectă munca, seriozitatea, dar și progresul copiilor. Și când spun asta am în vedere saltul calitativ înregistrat față de parcursul avut anul trecut la același turneu internațional. Acest lucru confirmă tot mai mult drumul performanței sportive către viitoarele titluri naționale pentru acești judoka”, a declarat antrenorul Constantin Manole. La finalul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, 19 martie, SCM- PC Bacău va păși din nou pe spațiile de luptă. De data aceasta, acasă, la Sala de Atletism, cu ocazia celei de-a 43-a ediții a Cupei „Mărțișorul” la judo organizată de DJD și AJA Bacău, în colaborare cu JC Royal.Competiția este rezervată categoriilor de vârstă U12, U14 și U16 și va constitui o ultimă repetție înaintea finalei de CN Under 16 programată între 25 și 27 martie, la Satu Mare. Îinând cont că s-au obișnuit cu aerul tare al înălțimilor, judoka antrenați de profesorul Manole vor face tot posibilul pentru a „escalada” podiumul și la Cupa „Mărțișorul”.

Rezultate SCM- PC Bacău la Cupa „Miado”

Locul 1: Isidora Cojocaru, Rada Ciobanu, Paula Farauanu.

Locul 2: Ștefan Aprofirei, Victor Chelaru.

Locul 3: Bianca Ostahie, Andrei Popescu

Locul 5: Tudor Palade, Ștefan Ciobanu.

Locul 7: Denis Paladie, Iasmina Farauanu, Rareș Mihalcea.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri