Judoka de la SCM- JC Royal Bacau isi continua seria rezultatelor bune. La Memorialul “Gabriel Domnisoru”, competitie cu caracter international, desfasurata sâmbata trecuta, la Iasi, sportivii pregatiti de profesorul Aurel Chelariu au obtinut sapte medalii la individual (dintre care patru de aur), plus un loc trei cu echipa Under 11.

Aurul a revenit Mirunei Vultur (29 kg U11), lui Stefan Buga (24 kg U11), Andrei Buga (34 kg U11) si Rares Gârmacea (55 kg U13), in timp ce bronzul a fost cucerit de Raimond Benchea (24 kg U11), Rares Vultur (30 kg U13) si Stefano Dumitru (55 kg U13).

Totodata, alti doi sportivi de la SCM- JC Royal Bacau s-au clasat pe pozitia a cincea la categoria 30 kg Under 11: Eduard Benchea si Radu Nistor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ