2 decembrie 2023
SportJudo/ Cupa Dacilor: Cu toții pe podium

Judo/ Cupa Dacilor: Cu toții pe podium

Delegația CSM Bacău și ACS Sosha condusă de antrenorul Dorin Cruceanu s-a prezentat cu 14 judoka la cea de-a treia ediție a Cupei Dacilor de la Târgu Frumos, competiție care a reunit pe spațiile de luptă 420 de sportivi din țară și străinătate.

Toți cei 14 băcăuani a urcat pe podium, cinci dintre ei asigurându-și primul loc: Mălina Lupu, Ariana Nichituș, Victor Ungureanu, Radu Roxana și Giulia Cimpoeșu. Matei Anghel și Mara Păduraru au cucerit argintul, în timp ce pe locul trei s-au regăsit: Denisa Chiticaru, Robin Pârâiac, Ana Păduraru, Sofia Păduraru, Mario Ciobanu, Tudor Macaru și Alexandru Cârlan.

„A fost o cupă bine organizată, o cupă de casă, în care sportivii noștri, deși încă în vacanță și fără antrenamente, și-au făcut datoria. În afară de cei medaliați la Naționale, care au câștigat pe bandă rulantă, mă bucur pentru cei mai începători, care m-au surprins plăcut prin dorința lor de a urca pe podium, cu atât mai mult cu cât au obținut victorii în fața unor adversari consacrați. Între timp ne-am reluat antrenamentele pentru a doua jumătate a sezonului FRJ, prima provocare fiind naționalele Ne-Waza unde sperăm să ținem ridicată ștacheta, așa cum ne-am obișnuit”, a declarat antrenorul Dorin Cruceanu.spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri