Evolutie foarte buna a sportivilor de la SCM -JC Royal Bacau la turneul international de judo Cupa “Bucovina” desfasurata la finalul saptamânii trecute, la Gura Humorului. Ajunsa la cea de-a XIV-a editie, competitia a reunit 170 de sportivi si 13 echipe: zece din România si trei din Republica Moldova. SCM- JC Royal a participat cu 14 judoka, cinci dintre acestia adjudecându-si primul loc la categoriile lor de vârsta si de greutate.

De notat ca in clasamentul pe echipe, SCM-JC Royal Bacau a cucerit medalia de bronz. Iata rezultatele inregistrate de sportivii pregatiti de prof. Aurel Chelariu la individual:

Locul 1: Stefan Buga (24 kg, U10), Andrei Buga (30 kg, U10), Stefan Moisei (60 kg, U12), Dragos Prosie (60 kg, U16), Ionut Puscasu (66 kg, U16).

PUBLICITATE

Locul 3: Razvan Moisei (27 kg, U10).

Locul 5: Miruna Vultur (27 kg, U10), Radu Nistor (27 kg, U10).

Sâmbata, 28 noiembrie, cu incepere de la ora 9.00, la Sala de Atletism din Bacau va avea loc turneul international de judo Cupa “1 Decembrie” pentru categoriile de vârsta U8, U10, U12 si U14, masculin si feminin. Concursul este organizat de DJS Bacau, AJJ si JC Royal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ