Prof. Aurel Chelariu, impreuna cu medaliatii de la Cupa Bucovina

La finalul saptamânii trecute, CSS Gura Humorului a organizat cea de-a 14-a editie a turneului international de judo “Cupa Bucovina”. Rezervata categoriilor de vârsta U12, U14 masculin si U16 si U18 masculin si feminin, competitia a reunit la start 150 de sportivi de la 12 cluburi, printre care si doua din Republica Moldova: Scoala Sportiva Chisinau si Scoala Sportiva Balti.

Bacauanii de la SCM/ JC Royal au cucerit noua medalii, dintre care doua de aur, patru de argint si trei de bronz.

“Am participat cu 11 sportiv si ne-am intors cu noua medalii, ceea ce reprezinta un bilant satisfacator. Vreau sa remarc si faptul ca, profitând de ocazie, participantii la Cupa Bucovina au sarbatorit Ziua Mondiala a Judo-ului”, a declarat antrenorul SCM/ JC Royal Club Bacau, prof. Aurel Chelariu, care a tinut sa aminteasca si de Codul Moral al judo-ului, care cuprinde: politete, curaj, sinceritate, autocontrol, modestie, prietenie si respect.

PUBLICITATE

Iata rezultatele SCM/ JC Royal Bacau la Gura Humorului:

Locul 1: Andrei Buga 27 kg, U12; George Cimbru 38 kg, U12.
Locul 2: Rares Gârmacea 38 kg, U12; Stefan Cremene 42, U14, Cosmin Tamba 66 kg, U16 si 73 kg, U16.
Locul 3: Rares Vultur 27 kg, U12; Ianis Pravat 38 U14; Ionut Puscasu 55kg, U16.
Locul 5: Marcus Herghelegiu 30 kg, U12; Rares Irimescu A55 kg, U14; Dragos Prosie – 50 kg, U16.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ