SCM Bacau a cucerit doua medalii de argint la CN Individual de judo U14 si una, de aceeasi culoare, in concursul pe echipe pe Euroregiuni, ambele competitii având loc la Sibiu, week-endul trecut. La Individual, Stefan Cremene (46 kg) si George Cretu (60 kg) au urcat pe treapta a doua a podiumului, in timp ce Rares Irimescu (60 kg) si Andrei Ursu (A73 kg) s-au clasat pe locul 5.

In concursul pe echipe, SCM Bacau a cucerit argintul cu urmatorii componenti: Stefan Cremene (46 kg), Stefan Moisei (55 kg), George Cretu si Rares Irimescu (ambii la 60 kg) si Andrei Ursu (A73 kg). Celelalte trei categorii (50, 66, 73 kg) au fost “acoperite” de sportivi legitimati la CSS Gura Humorului si LPS Roman. “Sportivii nostri s-au comportat foarte bine. Au fost probleme de arbitraj, insa unele s-au rezolvat pe loc, iar altele nici nu au fost bagate in seama”, a declarat antrenorul SCM Bacau, prof. Aurel Chelariu.

In alta ordine de idei, sâmbata, 13 iunie, Bacaul va gazdui etapa de zona pe Euroregiunea 1 N-E Moldova pentru urmatoarele patru categorii de vârsta: U10 (sportivi nascuti in 2006), U11 (2005), U12 (2004) si U13 (2003), masculin si feminin. La competitie participa 13 echipe din toata Moldova, cu un numar de 155 de sportivi, cei mai mici din competitiile nationale organizate de FR Judo.

PUBLICITATE

Concursul ce va avea loc in Sala de Atletism este organizat de DJTS Bacau, Asociatia Judeteana de Judo si JC Royal Bacau si se va desfasura non stop, cu incepere de la ora 9.30, pe doua spatii de lupta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ