SCM Bacau si-a trecut in palmares doua medalii la finala Campionatului National de judo U18 desfasurata la sfârsitul saptamânii trecute, la Târgu-Mures. La categoria 73 kg, Cosmin Tamba a cucerit argintul, in timp ce la 66 kg, Ionut Puscasu a ocupat treapta a treia a podiumului de premiere.

Alti trei reprezentanti ai SCM Bacau s-au clasat pe locul 7 la propriile categorii de greutate: Antonio Herciu la 55 kg, Denis Ciotlos la 66 kg si Alexandru Burca la 73 kg.

“Cosmin Tamba si Ionut Puscasu au fost selectionati de catre antrenorii Centrului Olimpic de la Pitesti in vederea pregatirii centralizate, pentru a putea participa la competitiile internationale”, a declarat antrenorul SCM Bacau, prof. Aurel Chelariu, care a tinut sa precizeze ca finalele de la Târgu-Mures s-au desfasurat in conditii foarte bune:

“Concurenta fost foarte mare. Având in vedere ca nu s-a tinut etapa de zona a Nationalelor, la fiecare categorie de greutate au participat intre 26 si 47 de sportivi”.

Sâmbata aceasta, la Roman se va desfasura etapa de Euroregiune, SCM Bacau urmând sa se prezinte cu noua judoka.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ