Weekendul trecut, la Drobeta Turnu Severin a avut loc finala Campionatului National de Judo U15 si finala pe echipe pe Euroregiuni. SCM Bacau a obtinut trei clasari pe podium la finala individuala si un titlu de vice-campioana nationala la Euroregiuni, acolo unde bacauanii antrenati de prof. Aurel Chelariu au facut echipa cu CSS Gura Humorului, LPS Roman si CSM Onesti.

La individual, Stefan Cremene (55 kg) si George Cretu (73 kg) au cucerit argintul, asigurându-si, totodata, si participarea la Balcaniada U15 ce se va derula la Skopje, in Macedonia. Andrei Ursu a obtinut bronzul la A73 kg, in timp ce Ianis Pravat si Stefan Moisei au ocupat locul 5 la 50 kg, respectiv 60 kg.

Din echipa care s-a laureat vice-campioana pe Euroregiuni au facut parte urmatorii bacauani: Ianis Pravat (50 kg), Stefan Cremene (55 kg), Stefan Moisei (60 kg), Marco Chiper si Rares Irimescu (66 kg), George Cretu (73 kg) si Andrei Ursu (A73 kg).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ