SCM -Palatul Copiilor Bacau s-a intors cu o medalie de bronz de la recentul Campionat National de judo Under 14 de la Sibiu. Medaliatul este Victor Serban, care, dupa o infrângere la puncte in fata campionului en-titre, le-a câstigat pe urmatoarele patru de la categoria 60 kg prin ippon.

O alta sportiva de la SCM- Palatul Copiilor, Gabriela Bura a pierdut semifinala categoriei 44 kg, clasându-se pe locul 5. In afara podiumului s-au plasat si ceilalti doi sportivi deplasati la Sibiu de gruparea bacauana pregatita de profesorii Constantin Manole si Marius Savin: Andrei Bibire (46 kg) si Andrei Tabarcea (55 kg).

“Per total, comportarea sportivilor a fost buna. Speram ca medalia lui Victor a spart gheata si avem asteptari mari si la celelalte doua finale de Campionat National, care se vor desfasura la Târgu- Mures- Under 10 si Under 11 si la Arad- Under 12 si Under 13”, au declarat profesorii Manole si Savin.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ