SCM Bacau si-a trecut in palmares o noua medalie la Nationalele de Judo. De data aceasta, la finala U13 de la Baia Mare, prin Rares Gârmacea, care a devenit vicecampionul national al categoriei U13.

Pe lânga finalele U13, Baia Mare a gazduit in weekend si lupta pentru medaliile categoriei de vârsta U12, SCM Bacau participând la cele doua intreceri cu o delegatie alcatuita din cinci judoka.

“Conditiile au fost excelente pentru desfasurarea competitiei, exceptie facând unele mici greseli de arbitraj”, a sintetizat antrenorul SCM Bacau, prof. Aurel Chelariu.

PUBLICITATE

La sfârsitul acestei saptamâni este programata ultima competitie dinaintea vacantei de vara: finala Campionatului National pentru cei mai mici judoka, U10 si U11, care va avea loc la Timisoara.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ