Sectia de judo de la SCM -Palatul Copiilor Bacau a incheiat sezonul in forta.

Dupa cele patru titluri de vice-campioni si o medalie de bronz cucerite la finala Nationalelor U12 si U13 de la Baia Mare, gruparea pregatita de prof. Constantin Manole si Marius Savin a reusit o evolutie remarcabila si la Campionatul National U11, desfasurat la finalul saptamânii trecute, la Timisoara.

Astfel, Rebecca Drobota s-a laureat campioana nationala la 26 kg U11, la aceeasi categorie de vârsta Robert Andronic (24 kg) si Eduard Cojan (27) cucerind argintul, respectiv bronzul.

PUBLICITATE

“Lucram cu acesti copii de patru-cinci ani, inca de când erau la gradinita, iar rasplata a inceput sa vina inca de anul trecut pe plan national. Ne bucura mult acest titlu de campioana, dar si celelalte medalii” au declarat antrenorii Constantin Manole si Marius Savin.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ