Palatul Copiilor Bacau s-a intors cu o medalie de bronz de la finala Campionatului National de Judo Under 10 si Under 11 rezervata copiilor nascuti in 2006 si 2005 si desfasurata la finalul saptamânii trecute, la Târgu-Mures.

Medaliatul este Sergiu Buzduga (A50 kg), aflat la prima sa prezenta pe podium la o competitie de o asemenea anvergura. “A fost o competitie foarte puternica, cu copii foarte bine pregatiti si cu un nivel ridicat pentru aceasta vârsta. Consider ca medalia obtinuta de Sergiu constituie o performanta pentru noi.

Dezamagirea mare a venit din partea lui Tudor Varvaroi, care a pierdut din primul tur, in conditiile in care, pâna acum, nu cunoscuse decât locul 1. Ceilalti doi reprezentanti ai clubului nostru, Ender Dospinescu si Andreea Cavaleru au acumulat o experienta importanta la aceste finala, care le va prinde bine pe viitor”, a declarat antrenorul de la Palatul Copiilor, prof. Dorin Cruceanu.

PUBLICITATE

Pe 10-12 iulie, Palatul Copiilor va concura la finalele Nationalelor U12 si U13. “Vom deplasa sase sportivi si speram sa ne intoarcem cu cât mai multe medalii”, a precizat prof. Cruceanu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ