22 mai 2024
SportJudo / Cinci din cinci în Bulgaria

Judo / Cinci din cinci în Bulgaria

Judoka pregătiți la CSM Bacău de Dorin Cruceanu au reușit un spectaculos „en-plein” la prestigiosul turneu internațional „Olimpia” pentru U9, U11, U13, U15 și Open, derulat recent, la Sofia, în Bulgaria. La competiția care a reuniti 740 de sportivi din șapte țări, „CSMeii” s-au prezentat cu cinci judoka, toți cinci urcând pe podium!

Campionul național de cadeți en-titre, Vadim Șova și-a confirmat clasa, cucerind aurul la 50 kg. Aflată pe o pantă ascendentă, Rebeca Bejan s-a poziționat a doua la +63 kg, în timp ce Cristina Gherasimescu (52 kg), Ana Lucia Patea (+52 kg) și Răzvan Moisei (46 kg) au urcat pe treapta a treia a podiumului.

„Sunt mulțumit de rezultate, chiar dacă la Christina și la Rebeca se putea mai bine. Ce poți să le reproșezi însă sportivilor în condițiile în care intri în sală la ora 9.00 dimineața, iar primul meci îl dispuți după-amiaza, la ora 15.30? Îmi felicit elevii si mulțumesc conducerii clubului pentru că ne susține pe drumul performanței”, a declarat antrenorul Dorin Cruceanu.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri