Satisfactii depline pentru judoka de la SCM Bacau- Palatul Copiilor. La finele saptamânii trecute, gruparea pregatita de profesorii Constantin Manole si Marius Savin a cucerit nu mai putin de cinci medalii la finala Campionatului National Under 10 si Under 11 desfasurata la Sala Polivalenta din Târgu-Mures.

Principala performera a fost Lavinia Balan, care s-a incununat campioana nationala la U11, categoria 23 kg. Seria succeselor a continuat cu trei titluri de vice-campioni la Under 10, adjudecate de Rebeca Drobota, la 24 kg, feminin, Robert Andronic la 22 kg si Eduard Cojan, la 24 kg, masculin.

In contul SCM Bacau- Palatul Copiilor a intrat si o medalie de bronz, cucerita de Alina Achelaritei, la U11, 26 kg, in timp ce Tudor Baston si Andrei Rebegea s-au oprit in semifinalele U10, categoriile 42 kg, respectiv 50 kg. “Ne bucuram ca munca noastra a fost rasplatita prin aceste rezultate foarte bune, care ne dau multa incredere, si noua, si copiilor, pe viitor”, au declarat profesorii Constantin Manole si Marius Savin.

PUBLICITATE

Saptamâna viitoare, pentru gruparea bacauana urmeaza o noua incercare: finala Nationalelor U12 si U13 de la Arad.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ