Pentru a se infiinta, Grupurile de Actiune Locala (GAL) din judetul Bacau au primit finantare europeana.

Când, insa, au purces sa functioneze si-au dat seama ca nu prea au buget. Salvarea poate veni de la bugetul fratelui mai mare.

Asadar, au facut o invitatie de aderare Consiliului Judetean (CJ) Bacau, la care au atasat actul constitutiv, statutul asociatiei si Hotarârea AGA prin care a fost stabilit cuantumul cotizatiei. Cele doua asociatii sunt GAL “Valea Tazlaului” si GAL “Bacaul Verde”.

Prima are 31 de membri, intre care noua comune, cinci societati comerciale, un ocol silvic, mai multe persoane fizice autorizate (PFA), intreprinderi individuale si asociatii.

“Bacaul Verde” are 40 de membri: 11 comune, 12 societati, mai multe organizatii, PFA, intreprinderi individuale etc. Cotizatia pe care o va plati judetul Bacau fiecaruia dintre GAL-urile la care a aderat va fi de 200.000 lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ