Zâmbete si bucurie la Casa de Copii „Sf. Maria” din Barati. De ziua copiilor, jucariile si darurile colectate prin Campania „Daruieste o jucarie!” au facut ziua mai frumoasa celor 45 de copii din acest orfelinat. Proiectul a fost initiat de dr. Diana Avasâlcei, care in luna mai a acordat consultatii gratuite de medicina estetica si mica chirurgie celor care au donat o jucarie.

„Prin aceasta campanie am dorit sa aducem un zâmbet pe chipurile copiilor care nu se bucura de dragostea parintilor si am constatat cu bucurie ca pacientii mei au raspuns pozitiv la acest proiect. Le multumim tuturor pentru sprijinul acordat si promitem sa continuam prin demararea unor noi actiuni de implicare sociala”, a declarat dr. Diana Avasâlcei, initiatoarea actiunii.

S-au alaturat acestei initiative bacauani cu suflet mare care au vrut sa le faca o bucurie micutilor si care au inteles cât de mult poate conta un simplu gest, iar Tania Diaconu, de la Asociatia „Totul pentru un surâs”, a oferit celor mici sucuri si baloane. „Suntem fericiti ca v-ati gândit la copiii nostri.

Actiunile de acest gen ii conving pe cei mici ca nu sunt singuri pe lume si ca nu doar noua, surorile care ii ingrijim zi de zi, ne pasa de ei”, a declarat sora Marinela, directorul Casei de Copii.

Cezara Luca


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ