Bucuria copiiilor de la „Dumbrava Minunata” a venit tocmai din Scotia

Irene Scott, o buna prietena din Scotia, care a sprijinit de 10 ani actul didactic din Bacau, direct sau indirect, a adus acum, prin prietenii sai George si Agnes Seath, noi bucurii constând in jucarii, pentru grupa mijlocie de la Gradinita „Dumbrava Minunata” din Bacau, indrumata de educatoarele Lucica Baciu si Nicoleta Gora.

Prin aceste materiale didactice au fost amenajate, in unitatea de invatamânt prescolar, sectoarele de Arta, Biblioteca, Joc de rol, Constructii, Jocuri de masa si Stiinta.

„Jocul reprezinta cea mai importanta sursa de invatare pentru copii, este activitatea care ii ajuta cel mai mult si eficient sa invete. Prin joc, copiii invata sa interactioneze cu ceilalti, sa exploreze mediul, sa gaseasca solutii la situatiile problema, sa isi exprime emotiile, sa achizitioneze cunostinte si abilitati care le vor fi necesare pentru adaptarea la cerintele scolii. Gratie acestor noi donatii din partea prietenilor nostri din Scotia, putem dezvolta mai bine aceste abilitati pentru copiii din gradinita noastra.”
Nicoleta Luminita Gora, profesor pentru invatamântul prescolar la Gradinita „Dumbrava Minunata” Bacau

PUBLICITATE

Colaborarea cu Irene Scott a inceput in urma cu multi ani, când aceasta a venit in Bacau, la Casa de Copii. In fiecare an, aceasta doamna a ajutat copiii din Bacau, din sufletul ei plin de dragoste. Prietenia ei a dainuit, apoi, in timp, chiar daca Irene a plecat in Ceruri. A transmis insa dragostea ei unor prieteni, care continua sa fie alaturi de copiii din Bacau: cei doi soti Agnes si George Seath, cei care au daruit si anul trecut mobilier pentru prichindeii de la Gradinita “Dumbrava Minunata”. Cei doi nu sunt insa straini pentru micutii din Bacau.

In urma cu trei ani, au mai donat carti, jucarii si dulciuri pentru prescolarii de la Gradinita 15 si Gradinita “Crai Nou”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ