Joi, 28 mai, începând cu ora 12,00, aleșii județeni sunt convocați la ședința ordinară a Consiliului Județean, pentru a dezbate și, ulterior, a aproba, o serie de proiecte importante pentru comunitatea județului. Printre altele, consilierii județeni vor avea de decis asupra propunerii de expropriere a unor imobile-terenuri din vecinătatea aeroportului, unde, se știe, sunt în derulare lucrări ample la pista de decolare-aterizare.

În plus, vor fi supuse votării indicatorii tehnico-economici actualizați pentru reabilitarea și modemizarea celor 8 kilometri din DJ 252C, Tătărăști – Corbasca, sau devizele la lucrările de modernizare și reabilitare a sectorului de drum de la limita județului Neamț -Traian, parte a axei de transport interjudețean care străbate județul (DJ 207 D și DJ 241).

Alte subiecte incluse în ordinea de zi a ședinței mai sunt tarifele pentru accesul cu telescaunul pe pârtia de schi Nemira din Slănic Moldova, în sezonul de vară 2020, continuarea parteneriatului cu Universitatea „Vasile Alecsandri”, în vederea derulării proiectului „Centru de Informare Europe Direct – Bacău” sau aprobarea Monografiei economico-militare a județului ș.a.


PUBLICITATE