Inotatorul legitimat la CSSM Bacau, Norbert Trandafir (foto) s-a calificat joi seara in semifinalele probei de 50 metri liber la Olimpiada de la Rio de Janeiro.

Trandafir s-a clasat al saselea in seria sa si al 16-lea in ierarhia generala a calificarilor, cu timpul de 22.10 secunde.

Pentru elevul lui Ovidiu Galeru, aceasta este a doua prezenta in anticamera unei finale olimpice, dupa ce in urma cu patru ani, la Londra, a incheiat pe locul 16 semifinala aceleiasi probe.

Tot joi, delegatia Rominiei a reusit, in sfarsit, sa-si asigure prima medalie la Rio, prin echipa feminina de spada.

Ana Maria Popescu, Simona Pop si Simona Gherman au trecut in “sferturi” cu 24-23 de Statele Unite, iar in semifinale au invins echipa Rusiei cu 45-31. In finala probei, “tricolorele” vor intalni China.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ