Echipa Universității ”Vasile Alecsandri” din Bacău va juca finala turneului feminin de volei din cadrul Jocurilor Europene Universitare, care se desfășoară în Croația, la Zagreb și Rijeka.

Echipa antrenată de Florin Grapă s-a impus dramatic în semifinala cu Universitatea din Belgrad, cu scorul de 3-2 (15-25, 25-27, 25-22, 25-13, 15-4), după ce a fost condusă cu 2-0 la seturi.

În ultimul act, formația băcăuană va înfrunta echipa Universității din Lausanne, care a trecut cu 3-1 de echipa Universității Germane de Sport din Koln (Germania).

PUBLICITATE

Echipa Universității ”Vasile Alecsandri” a mai jucat contra Universității Lausanne, în faza grupelor, câștigând clar, cu 3-0 (25-17, 25-15, 25-21).

La baschet masculin 3×3, echipa UNEFS București a pierdut toate cele cinci meciuri din grupă, 6-10 cu Universitatea Vytautas Magnus (Lituania), 11-21 cu Universitatea din Primorska (Slovenia), 18-21 cu Universitatea din Rijeka (Croația), 14-18 cu Universitatea din Nis (Serbia) și 16-18 cu Universitatea din Veliko Târnovo (Bulgaria).

La baschet feminin 3×3, Universitatea ”1 Decembrie” Alba Iulia a trecut de Universitatea Lituaniană de Sport cu 9-8 și a pierdut cu 10-15 în fața Universității Ljubljana (Slovenia), ocupând locul doi în grupă.

România a cucerit o medalie de argint la Jocurile Europene Universitare, prin echipa feminină de baschet — Universitatea ”1 Decembrie” Alba Iulia.

AGERPRES

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ