Atunci când ești într-un cazino, decizia cu privire la jocurile pe care să le încerci poate fi destul de dificilă, mai ales dacă nu stăpânești cu precizie toate tipurile de variante. Pentru a lua o decizie bună, pentru început este nevoie să știi că jocurile au cote diferite. Apoi, e util să ții cont de procentajul de plată. Poate cel mai important aspect, înainte de a începe un joc asigură-te că îi cunoști bine regulile.

Jocurile de cazino variază în ceea ce privește nivelul de dificultate. Unele jocuri necesită abilități speciale dobândite în timp, însă altele se bazează în mare parte pe noroc.

Dacă încă nu ești hotărât ce jocuri să alegi, te ajutăm cu o listă a celor mai populare variante dintr-un cazino, clasate de la cel mai simplu, la cel mai provocator. Poți începe jocul online oricând. Nu rata oferta Netbet bonus pentru a beneficia de un start cu noroc.

1. Ruleta

Ruleta este cel mai puțin complicat joc dintr-un cazino. Indiferent de nivelul de experiență atunci când vine vorba de jocuri de noroc, există un loc la masa de ruletă pentru fiecare jucător. Nu numai că jocul este foarte ușor, dar șansele de câștig sunt destul de bune.

Jocul presupune de o roată cu sloturi pentru numere între 0 și 36. Aceste numere alternează în culori între roșu și negru. Dealerul rotește roata într-o direcție și o minge mică în direcția opusă. În cele din urmă, mingea va cădea într-unul dintre sloturi. În calitate de jucător, vei paria fie pe un număr, fie pe culoarea pe care va ateriza mingea. Dacă ghicești, câștigi.

De ce este ruleta în topul preferințelor jucătorilor? Ei bine, nu numai că este incredibil de ușor de învățat, dar poate fi, de asemenea, un joc palpitant și profitabil. Pentru a-ți asigura câteva victorii, ia în considerare parierea pe roșu sau negru în loc de un număr. Vei avea aproape 50% șanse de câștig.

2. Sloturi

În completarea celor mai ușoare jocuri de cazino se regăsesc, fără îndoială, sloturile. Popularitatea acestora este extrem de mare, atât în cazinourile terestre, cât și în cele online.

Dacă nu ai experiență în jocuri de noroc, ai putea crede că nimic nu este mai simplu decât să apăsarea unor butoane la jocurile de slot. Deși acest lucru poate fi adevărat, există totuși unele variabile care pot afecta rentabilitatea jocului. Alegerea variantelor care au un RTP mare (Return to Player – deci rata de plată) și care beneficiază de caracteristici speciale, vor influența șansele de câștig. În plus, sloturile cu jackpoturi progresive îți pot aduce câștiguri substanțiale dacă norocul este de partea ta.

Așadar, deși sloturile în sine sunt jocuri extrem de ușoare, fără prea multe reguli, este important să acorzi atenție detaliilor descrise mai sus pentru a te putea bucura din plin de toată experianța de joc.

 

3. Craps

Dacă primele două jocuri se bazează exclusiv pe noroc, este momentul să trecem la o etapă superioară, cea a jocurilor care necesită implicarea jucătorilor. La fel ca ruleta, jocul de craps (numit și joc de zaruri) poate fi incredibil de interesant și distractiv pentru oricine. Spre deosebire de ruletă, regulile sunt puțin mai dificile.

Craps implică aruncarea a două zaruri și parierea pe rezultatul aruncării. La suprafață, ar putea părea extrem de similar cu ruleta, dar există o varietate mai largă de rezultate și variabile pe care poți să pariezi.

 

Majoritatea cazinourilor, în special în orașe precum Reno și Vegas, oferă cursuri de craps noilor jucători. Aceste cursuri au loc de obicei dimineața și sunt o modalitate excelentă de a afla cum să joci. Deși este întotdeauna o idee bună să te documentezi cu privire la regulile jocurilor, nu există nimic mai valoros decât să dobândești experiență jucând.

 

4. Blackjack

Blackjackul este cel mai popular joc de cazinou, atât online, cât și offline. În opinia multora, este jocul de cazinou perfect pentru jucătorii împătimiți, fiind mult mai provocator decât alte jocuri din această listă. Ceea ce face blackjackul atât de special este gradul său de dificultate. Învățarea blackjack-ului poate părea mai dificilă decât sloturile, dar jocul în sine este distractiv, iar câștigarea unei runde este plină de satisfacții.

Jocul începe atunci când fiecărui jucător i se împart două cărți, cu fața în sus, iar dealerul își împarte o carte cu fața în sus și alta cu fața în jos. Obiectivul tău este să construiești valoarea mâinii cât mai aproape de 21 fără a trece peste. Dacă treci peste, pierzi.

Toți jucătorii iau decizii pe baza cărților lor, în comparație cu cartea sus a dealer-ului. Fiecare jucător concurează împotriva dealerului.

Regulile și strategiile asociate cu blackjackul sunt oarecum complicate și este nevoie să le înveți în prealabil. Învățarea strategiei de bază poate fi o provocare la început, dar este simplu să devii un jucător de blackjack competent după o anumită perioadă.

 

5. Poker

Fiecare jucător are tipul său preferat de poker, indiferent dacă este vorba de Texas Hold’em, Seven-Card Stud, Omaha sau o altă versiune. Regulile fiecărei versiuni variază, dar pot împărtăși unele caracteristici comune. Motivul pentru care pokerul completează lista noastră este pentru că jucătorii concurează împotriva altor jucători.

Din acest motiv, pokerul pe bani reali este recomandat în special jucătorilor care au deja experiența jocului. Dacă ești începător, sfatul nostru este să te acomodezi cu regulile și strategiile, iar când te simți stăpân pe tine să avansezi la jocurile pe bani.

Pokerul este unul dintre cele mai distractive jocuri de cărți, dar necesită abilități speciale, atenție la detalii și mult fler. O singură mișcare greșită poate duce la pierderi semnificative. Dacă nu vrei să riști, poți alege varianta jocurilor online cu mize mici, care îți vor da șansa să te distrezi și să îți exersezi mâna și strategiile.PUBLICITATE