In toate centrele, apartamentele si casutele Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Bacau, duminica si luni vor fi zile de sarbatoare. Copiii de la “Pro-Familia” vor merge in “Oraselul Copiilor”, la Auchan, in Parcul Catedralei, Parcul Cancicov, in excursie la Cheile Bicazului-Lacu Rosu sau la picnic.

Pustii de la Centrul „Ghiocelul” Bacau s-au intâlnit deja cu o echipa de animatori si mascote din cadrul Universitatii “Vasile Alecsandri”, iar cei de la “Henri Coanda” Bacau urmeaza sa participe la concursul de talente “E ziua mea!” (muzica, dans, poezie, teatru, desen) si la “Jocurile Copilariei” (desene pe asfalt, sotron, rummy, sah, campionate de sarituri cu coarda si elasticul, jocuri sportive). Adolescentii si copiii din reteaua “Casa Mea” vor participa, luni, la serbari organizate la Mall si in Parcul Cancicov, iar cei din Buhusi, la o serbare câmpeneasca, la Runc.

La picnic, pe dealul Supanel, vor merge si copiii din Comanesti. Centrul de Primire in Regim de Urgenta va marca Ziua Copilului in parcul de lânga Bazinul de Inot, impreuna cu voluntarii FSC. La Centrul Maternal va avea loc, luni, “Crosul noilor sperante”, intreceri de desene pe asfalt, jocuri cu baloane, recital de poezii, cântece si ghicitori, apoi va urma premierea tuturor copiilor.

Beneficiarii Centrului de Servicii Sociale “Alexandra” Onesti, alaturi de membrii Asociatiei “Incluziunea”, au participat, vineri, la spectacolul organizat in parc, cu numere de dans modern si calusari.

Copiii strazii, ocrotiti in Adapostul de zi si de noapte “Morcoveata”, vor merge la concertul de la Teatrul de Vara si vor vizita Aeroportul International “George Enescu”. In toate centrele DGASPC Bacau vor fi pregatite mese festive si vor avea loc activitati de recreere si divertisment.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ