Joca in fruntea plutonului de alergatori in Padurea Baneasa la RunFest

La maratonul RunFest Bucuresti 2016 desfasurat duminica, 28 august, in padurea Baneasa au participat peste 900 de alergatori cu vârste de la 6 la peste 60 de ani.

Intre acestia a fost prezent si maratonistul bacauan Martin Bechea Joca, participant la categoria A50, unde la finalul cursei s-a clasat pe locul III, pozitie care i-a adus o medalie de bronz.

„A fost o cursa frumoasa la care au luat startul foarte multi iubitori ai maratonului. Odata cu mine a luat startul si Gabriela Szabo, alaturi de care am alergat cam 5 km, dupa care a ramas in urma mea. Am obtinut un onorant loc III, care imi da sperante pentru mai departe”, a declarat alergatorul bacauan, care ne-a marturisit si faptul ca in prezent se pregateste pentru Balcaniada de la Novisad-Serbia care se va desfasura pe 25 septembrie, acolo unde va reprezenta România in proba de semimaraton la categoria A60 ani.

PUBLICITATE

Dupa Novisad, Martin Bechea Joca va participa la un maraton international care se va disputa pe 9 octombrie la Bucuresti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ