„Jandarmul – prietenul care la nevoie se cunoaşte!”

0

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău continuă pe timpul vacanţei de vară a elevilor, acţiunile cu caracter preventiv-educativ.

În ziua de 22.06.2017, începând cu ora 15.00, jandarmii băcăuani au desfăşurat o activitate cu caracter preventiv – educativ la sediul Fundaţiei “Sfântul Ioan Bosco” cu sediul în municipiul Bacău, activitate la care au participat peste 500 de copii ( învăţământ primar, gimnazial şi liceeal ) care efectuează un program de educaţie non-formală, în cadrul proiectului „Vara Împreună” în scopul petrecerii vacanţei de vară prin activităţi recreative , pe diferite domenii de activitate.

Au fost expuse diferite aspecte referitoare la unele măsuri preventiv-educative , prevenirea faptelor antisociale, delicvenţa juvenilă; au fost distribuite pliante cu recomandări tinerilor prezenţi la această activitate.

PUBLICITATE

În cadrul acţiunii desfăşurate de jandarmi au fost prezentate materiale şi tehnică din dotare, a fost prezentat, de asemenea, un exerciţiu demonstrativ executat de către luptătorii jandarmi din cadrul structurii antiteroriste a unităţii precum şi un alt exerciţiu în care, actorii principali, au fost câinii de serviciu ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ