În această săptămână a fost depistată şi predată de către jandarmi organelor silvice cantitatea de peste 7 metri cubi de lemn.

În această perioadă Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău şi-a intensificat eforturile pe linia organizării şi executării de misiuni specifice în mediul rural, în zona de responsabilitate, atât pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale în domeniul silvic cât şi pe cea a braconajului piscicol şi cinegetic.

În cadrul acţiunilor desfăşurate jandarmii din cadrul echipajelor au identificat mai multe persoane (cu atelaje hipo, topoare, drujbe etc.) care transportau material lemnos (diferite specii: cireş, arin, frasin, fag, carpen) fără a avea documentele legale , cantitatea totală a acestora fiind de peste 7 metri cubi.

În toate situaţiile jandarmii au întocmit documentele specifice şi au dispus măsura predării către reprezentanţii organelor silvice a materialului lemnos şi a bunurilor folosite la săvârşirea faptelor respective.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

 1. e de ras :))
  7 mt cubi….baga in puscarie mosnegii si amarati care traiesc de pe carausie si aia care care cu camioanele noaptea merg linistiti ca nu ii opreste nimeni.
  anul trecut prin mai-iunie am vazut cum carau barosani de la silvic zeci de metri cubi de cires gros pt mobila si nimeni nu lea spus nik.
  se mai zice ca e democratie avem drepturi egale :))
  furi o gaina faci parnaie furi 1 miliard faci arest domiciliar :))

 2. de ce nu ai anuntat organele abilitate ? nu cred ca cei de la jandarmerie sau macar cei de la 112 au vreo reclamatie de a ta inregistrata atunci cind ai vazut cum carau barosanii de la silvic zeci de metri cubi de cires

 3. Astia is hotii???
  Ai de capu vostru…astia nu aveau ce pune in vatra si voi ii transformati in infractori…in timp ce adevaratii hoti isi numara milioanele de euro…
  Halal dreptate!

LĂSAȚI UN MESAJ